Za sva pitanja, sugestije i predloge mozete nam se obratiti na: info@loznicainfo.com

KONTAKT FORMA

[contact_form]
Domain Name: LOZNICAINFO.COM
Registrar URL: http://www.godaddy.com
Registrant Name: LOZNICA INFO

 

Nezavisni portal Loznica info je projekat osmišljen da na jednom mestu svojim informativnim i zabavnim sadržajima, privuče korisnike interneta. Počeo je sa radom martu 2013. godine, a težište mu je na najnovijim informacijama i zanimljivim interaktivnim sekcijama. Portal Loznica Info je za kratko vreme privukao veliku pažnju kako Lozničana, tako i čitalaca iz zemlje i sveta. Tekstove portala preuzimali su i citirali mediji poput Blica, Bete, Monda…A čitanost sajta meri u više hiljada pregleda svakog dana. Tim sajta Loznica Info čine mladi i kreativni ljudi, koji svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom rade na povećanju kvaliteta portala. Za sve dodatne informacije, predloge za saradnju i zakupljivanje reklamnog prostora možete nas kontaktirati. Vaš Loznica Info.

PORTAL LOZNICA INFO www.loznicainfo.com

INFORMATIVNI SAJT U FUNKCIJI GRAĐANA LOZNICE

Ukoliko želite da pomognete rad ovog portala obratite nam se :

info@loznicainfo.com

BUDITE UREDNIK -POŠALJITE NAM VEST,INFORMACIJU,ZANIMLJIVOST,SLIKU  emal: info@loznicainfo.com

USLOVI KORIŠĆENJA

Dobrodošli na loznica.info  prezentaciju informativnog portala – www.loznicainfo.com

Ovde imate mogućnost korišćenje usluga i sadržaja portala koje su podložne niže navedenim Uslovima korišćenja. Ti uslovi se primenjuju na sve sadržaje i usluge Loznica Info.

Korišćenjem bilo kog dela portala, kao i podsajtova smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Ima autorska prava na sve sadržaje iz sopstvene produkcije (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje ili zloupotreba bilo kog dela portala, van lične upotrebe, smatra se kršenjem autorskih prava portala Loznica Info.

Loznicainfo.com zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Loznica Info se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Portal loznicainfo.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Portal Loznicainfo.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, loznicainfo.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila Portala loznicainfo.com

Korisnicima Portala Loznica Info strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
– objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
– svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Portal loznicainfo.com zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.